mirra
Comments Off on Jak rozběhat World of Warcraft česky? Nejpozději do 3 minut!
and posted in Nezařazené

V této zprávě zdravím všechny, kteří mají třeba problém s angličtinou, nebo jim angličtina nesedí.

Uvědomil jsem si, jaké to musí být, když si člověk ani neťukne, když má jít o angličtinu. No a protože s některými z Vás soucítím a chápu, že se třeba nechcete učit anglicky a mít to s tou “anglickou atmosférou”, no tak je na čase Vám s tím pomoci.

Sdílet odkaz není hřích, napsat návod jak na to taky ne, tak proč bychom Vám nemohli poskytnout návod, jak si nahrát do WoWka češtinu?

PROVEĎTE SI ZÁLOHU HRY PŘEDTÍM NEŽ ZAČNETE! 

(to znamená, že si do nějakého dalšího adresáře nakopírujete celou hru, abyste ji měli 2x a měli možnost se k čemu vracet kdyby náhodou) – čeština však jde odinstalovat.

Preventivně uvádím: To co chcete mít česky, to je česky. To co má být anglicky, zůstává anglicky. Anglicky jsou například názvy kouzel a talentů. Jejich popisek a vysvětlení je však česky, takže Vám to nezblbne hru.

Já jsem se tedy rozhodl, že Vám to hodím hezky do videjka, abych Vám naznačil, že to není nic těžkého a že to za 2, nejpozději za 3 minuty zvládnete také.

http://wowpreklad.zdechov.net/download/ <-

Screenshot ze hry, který ukazuje co je česky a co z toho anglicky.

 

Ukázka češtiny ve WoTLK

Ukázka češtiny ve WoTLK

 

CZ WoW ukázka

Ukázka anglických názvů kouzel ale českých popisků

 Co zůstává anglicky i po nainstalování češtiny?
Anglicky zůstávají názvy spellů (kouzel), talentů, itemů, totemů, NPC (postav a příšer ve hře), questů, instancí, bossů, měst a míst, názvy skillů. (více informací z odkazu)
Jinými slovy – co chceme aby zůstalo anglicky, zůstane anglicky, co chceme česky, je česky.

 

 

Něco se po… Jak to odinstaluju?

Nakopírujete celou hru tam, kam jste nainstalovali češtinu a pak si na windows kliknete na start/všechny programy/český překlad WoW/Odinstalovat a vše si odklikáte a mělo by to být ok. Viz obrázek.

odinstalace_cz

 

Preventivně zase uvádím, že neneseme žádnou zodpovědnost ani následky za to, kdyby se Vám něco nepodařilo. Tímto návodem však mám stvrzeno, že čeština nahodit jde a že funguje dobře.