mirra
Comments Off on Hledáme PHP programátora
and posted in Nezařazené

Hledáme člověka, který se chce zdokonalit v PHP. Objektově orientované programování v PHP je výhodou. Znalosti redakčních systémů WordPress nebo frameworku Nette či jiných je také výhodou.

Za to nabízíme:

1) Vlastní webhosting a prostor pro testování
2) V případě nutnosti vlastní virtuální server
3) Odměny ve hře po předchozí domluvě
4) Reference pro Vašeho budoucího zaměstnavatele
5) Možnost pomoci Vám s realizací praxe Vaši bakalářské či diplomové práce, nebo semestrálního projektu.
6) Šanci si skutečně osahat a vyzkoušet technologie, ke kterým Vás ani v praxi ve firmě rozhodně v žádném případě nepustí!

Naprosto drtivá většina členů teamu, kteří opustí náš server, jdou pracovat do komerčních firem většinou za nadprůměrné platy, pakliže se nevěnují dalšímu studiu informatiky na vysoké škole. Máte tedy téměř zaručeno, že pakliže investujete alespoň rok Vašeho času do práce na projektu 3server, budete mít o poznání větší šanci, než většina absolventů středních a vysokých škol. Pokud tu budete pracovat 2 roky, máte dle mých předchozích poznatků téměř jistotu, že si práci ve stejném oboru najdete. A pokud budete pro 3server pracovat alespoň 3 roky a více, tak se z Vás stane špička v tom, čemu se budete na 3serveru věnovat.

Tady ačkoliv to bude znít egoisticky, uvedu svůj příklad. 9 let se věnuji ve volném čase administraci serverů, skládáním PC, posledních 6 let se věnuji aktivně správě a ladění linuxových/windowsích serverů, mám 6 let praxe s virtualizačními technologiemi a 8 let zkušenosti s provozem serverů na páteřní síti ČR. Za tuto dobu jsem vychoval desítky lidí, kteří po odchodu z 3serveru šli dělat do firem jako databázoví specialisté, C++ programátoři, PHP codeři, administrátoři, virtualizační administrátoři a dokonce někteří z nich i jako manažeři. Ti kteří se oblasti nevěnují profesionálně to berou jako myšlenkový odpočinek od každodenní fyzické práce, jako koníček aktivně dodnes.

Moje rada na závěr je: “Nespoléhejte se jen na formální vzdělání ve škole, kterou právě studujete. Školy chrlí tisíce absolventů bez praxe na omezený počet pracovních míst a firmy jdou právě po lidech, kteří se neštítí práce a dělají kromě školy i něco navíc, protože školu se zaměřením na IT dělá dnes každý x-tý. PHP programátora bez předchozí praxe na nějakém projektu žádná firma nechce.”

Děkuji a těším se na Vaše postnuté návrhy na mail (zavináč) 3server.cz s předmětem PHP dev

Admin MIrra

3server.cz